Nakon samo dva tjedna na top listi HR top 40Nina Badrić je s novim singlom ‘Vrati me’ stigla na sam vrh liste. “Vrati me je pjesma za koju sam sigurna da će se polako, ali sigurno uvući ljudima pod kožu. Ona nije na prvu kao ‘Dani i godine’. Nosi specifičan zvuk, priča iskrenu priču o ljubavi i zato sam presretna što je izborila prvo mjesto, istaknula je Nina.

Kedžo i Zsa Zsa s duetom Sve u meni se budi’ nakon pet uzastopnih tjedana na prvom mjestu, ovoga puta našli su se na drugoj poziciji, dok je Toni Cetinski s Laku noć’ ponovo treći. Najviši novi ulaz na listu zaslužila je mlada Mia s novim singlom ‘Bezimeni’, a novi su i Chui feat. Josipa Lisac s ‘Tebi putujem’ te Jelena Rozga s pjesmom ‘Žileti’. Nina Badrić na prvim je mjestima i u skoro svim hrvatskim regijama, pa se tako našla na čelnim pozicijama top listi u Slavoniji, Zagorju, Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Istri i Primorju, dok je Toni dalmatinski broj jedan.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.