Petar Grašo s novim singlom ‘Ne znan za se’ u svom  prvom tjednom na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40, stigao je do visokog četvrtog mjesta i tako zabilježio najviši novi ulaz ovotjedne liste. „’Ne znan za se’ ima jednu snagu i ljepotu mediteranske pjesme, te se nadam da će i ovaj put naći put do ljudi i u njihovim srcima i životima ostati dugo vremena. Kao i sve moje pjesme rađena je s posebnom ljubavi i pažnjom, a vjerujem da to publika uvijek prepozna”, rekao je Grašo. Visoka pozicija na listi samo dokazuje da je bio u pravu.

Na prvo mjesto, nakon dva tjedna izbivanja, vratila se Nina Badrić sa svojim hitom ‘Dani i godine’. Oliver Dragojević & Gibonni s duetom ‘Sreća’ nalaze se na drugom mjestu, dok se u top tri smjestio i Neno Belan sa ‘Sanjaj’. Na petom mjestu mlada je Osječanka Mia s pjesmom ‘Život nije siv’.

‘Najveći skok’ ovoga puta ostvarila je Ruža Janjiš koja je sa svojim prvim singlom ‘Neke dane’ s prošlotjednog 33. stigla do 16. mjesta. U top 40 po prvi put nalaze se i Colonia i Slavonia Band sa zajedničkim singlom ‘Zlatni dvori’, koji je ujedno i naslovna pjesma nove domaće serije istoimenog naziva. Nove su i Luminize s najnovijim singlom ‘Glavni lik’ te Kristijan Rahimovski feat. Jamie McCredie sa ‘Bez tebe’. Povratnici na listu ovoga puta su Igor Delač sa Samo ljubav’  i Željko Bebek sa ‘Ja po kafanama’.

Nina Badrić na prvim je mjestima u Slavoniji i Središnjoj Hrvatskoj, Neno Belan u Dalmaciji te Istri i Primorju, Oliver i Gibonni u Zagorju, dok je Massimo, koji se sa singlom ‘Ostani tu’ nalazi na osmom mjestu nacionalne liste, zagrebački broj jedan.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.