Ove godine nas je zima zaobišla, proljeće samo što nije stiglo, a grupa Vatra već priziva ljeto. Njihova pjesma Sva naša ljeta stigla je na listu HR Top 40 i već u prvom tjednu zauzela treće mjesto.

Pjesmu prepoznatljivog vatrenog stila potpisuje Ivan Dečak, a inspiraciju je pronašao kod kuće- gledajući svoju djecu kako odrastaju. Singl je posveta djetinjstvu i prolaznosti ovog bezbrižnog razdoblja, a nastaje pod krovom Dallas Recordsa.

Singl najavljuje 10.studijski album benda, a prvi puta će ga uživo izvesti 04. travnja na koncertu u klubu Boogaloo. Prvom koncertu nakon trogodišnje stanke.

Ivan Dečak je iskoristio priliku i zahvalio svima koji su pomogli da pjesma stigne na treće mjesto liste: „Vatrena ekipa zahvaljuje svima vama koji ste svojim prstićima stisnuli play upravo za naš najnoviji singl “Sva naša ljeta” i tako nas već u prvom tjednu emitiranja pozicionirali na visoko treće mjesto HR Top 40.“,  izjavljuje Dečak.

Marko Kutlić i njegova hit pjesma Samo nek ona sretna je, koju izdaje Hit Records, vratili su se na prvo mjesto. Na drugom mjestu su grupa Pavel i Tedi Spalato s pjesmom u izdanju Dallas Recordsa, romantičnog naziva Ne daj na nas.

Sve regije Hrvatske slažu se u jednom – Vatra je zapalila eter. Pjesma Sva naša ljeta je osim titule treće najemitiranije pjesme na HR Top 40 osvojila i radijske etere Dalmacije, Istre i primorja, Središnje Hrvatske, Grada Zagreba, Zagorske regije i Slavonije.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here