Novu listu HR Top 40 obogatila su tri nova ulaza. Najviši među njima ostvarila je mlada Stefany s pjesmom Hoćeš li u izdanju Croatia Recordsa.

Zanimljiv vokal glazbenice, koju je javnost prvi put upoznala u televizijskoj emisiji The Voice, i njezina specifična interpretacija iznjedrili su modernu urbanu baladu koja je zainteresirala brojne radijske urednike. Urbani zvuk kojim mlada glazbenica nastavlja niz započet singlom Najbolji, postao je njezin prepoznatljivi glazbeni potpis. U novome singlu Hoćeš li, glazbu potpisuje Ines Prajo, tekst Arijana Kunštek, a za aranžman je zaslužan Ivan Popeskić.

Ulazak na HR Top 40 za mene je još samo jedna potvrda da stvaram glazbu kakvu ljudi zaista žele čuti, dokaz da sam na pravom putu, ali i ohrabrenje za daljnji staralački rad. Jako me veseli ovako visok plasman i nadam se da će biti još puno singlova koji bi se mogli naći na ovoj listi! Imam odličan tim autora iza sebe: Ines Prajo, Arijanu Kunštek i Ivana Popeskića, kao i tim Hamar Mediju koja stoji uz mene i prati me na tom putu“, izjavila je Stefany.

Prvo mjesto na listi pripalo je dvojcu čija je vokalna kombinacija bio pun pogodak. Oni su Mia i Marko Tolja, koji su već u nekoliko navrata zasluženo zauzeli broj 1 liste HR Top 40 s pjesmom Sva blaga ovog svijeta u izdanju Croatia Recordsa. Slijede ih na drugome mjestu Igor Delač i njegov singl U krvi si, dok se na broju 3 smjestila Vanna s pjesmom Kad smo se voljeli.

Novi ulaz bilježe i Vlado Kalember i Srebrna krila s pjesmom Je li ti žao zbog nas koju izdaje Dancing Bear, a na listu po prvi put s pjesmom Sve grijehe piši na mene u izdanju Hit Recordsa ulazi Boris Rogoznica.

Na regionalnim listama, u svim dijelovima Hrvatske najemitiraniji su Mia i Marko Tolja s pjesmom Sva blaga ovog svijeta.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.