Nakon samo dva tjedna boravka na listi HR Top 40, Mia Dimšić popela se na prvu poziciju sa svojim novim singlom Ovaj grad u izdanju Croatia Recordsa. Njezin je dolazak na listu najemitiranijih pjesama u radijskom eteru ujedno označio i najviši ulaz na treće mjesto, pri čemu je Mia izjavila:

„’Ovaj grad’ je pjesma s kojom otvaram priču oko novog studijskog albuma, priča oko koje se vrti je trenutno ogledalo mog života, a nema ljepšeg nego kad tvoja priča kroz pjesmu na brojne načine postane i tuđa. Posvetila bih ju svima koji su se nekad zbog snova morali odreći dijela sebe i otići, na bilo koji način. Hvala svima koji ju rado slušaju i urednicima koji su ju raširenih ruku primili u etere diljem Hrvatske!

Singl Ovaj grad s prve pozicije opjevao je teške rastanke i nova životna poglavlja, uspomene koje svaka osoba čuva duboko u sebi, bez obzira kamo je vodi životni put, daleko od rodnog grada. Nova balada mlade Osječanke predstavljena je i na Zagrebačkom festivalu 25. prosinca, a dala je naslutiti da će i u 2019. ova glazbenica ostvariti zanimljive glazbene uspjehe.

Na drugome se mjestu nalazi Vanna s najnovijim singlom U tebi koji je na prethodnoj listi HR Top 40 zauzeo prvu poziciju. Na treće se mjesto popeo Igor Delač s novom pjesmom Istina u tami, a oba izdanja potpisuje diskografska kuća Croatia Records.

Najviši ulaz ostvarila je Nikolina Tomljanović s pjesmom Danas je ljubav u izdanju Dallas Recordsa, a odmah iza nje pozicionirao se, također s novim singlom, Damir Kedžo. Njegovu novu pjesmu Srce mi umire za njom izdaje Croatia Records. Listi su se pridružila još tri nova singla: Pogled kao plamen u izvedbi Noe i Lee Mijatović u izdanju Menarta, Jole i njegova Godišnjica koju izdaje Tonika te Opet je zima, pjesma koju pjevaju Kuzma & Shaka Zulu u izdanju Croatia Recordsa.

Na regionalnoj listi emitiranja, u Dalmaciji i Gradu Zagrebu najslušanija je Nina Badrić sa svojim hitom Rekao si. U Slavoniji i Središnjoj Hrvatskoj prvu je poziciju zauzeo Igor Delač s pjesmom Istina u tami, u Zagorju je najslušaniji Ivan Zak s pjesmom Sama, dok se u Istri i Primorju najviše emitirala Mia Dimšić i njezin Ovaj grad.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.