Početna Izbor HR top 40: Massimov novi singl ‘1000 ljudi’ najviši novi ulaz

HR top 40: Massimov novi singl ‘1000 ljudi’ najviši novi ulaz

U prvom tjednu od objave novog singla ‘1000 ljudi’ Massimo je uspio stići do visokog četvrtog mjesta nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40, a u nadolazećim tjednima bit će zanimljivo pratiti njegovu daljnju putanju na listi. Nina Badrić je pak, nakon više tjedana izbivanja s čelne pozicije, sa svojim velikim hitom ‘Dani i godine’ ponovo uspjela zauzeti  prvo mjesto, Parni Valjak s ‘Opet se smijem’ smjestio se na drugo, dok je Neno Belan sa ‘Sanjaj’ siguran na trećem.

Najveći skok zabilježila je Natali Dizdar s pjesmom ‘Mjesto za jedno’ stigavši s prošlotjednog 30-og čak do petog mjesta. Uz Massima, novi na listi su ovoga tjedna i Jinx feat. Davor Gobac s pjesmom ‘Maradona’, Jacques Houdek i ‘Kraljica’ te Amel Ćurić feat. Emina Jahović  s pjesmom ‘Kost’.

U hrvatskim regijama i ovoga puta šaroliko. Parni Valjak nalazi se na prvim mjestima u Slavoniji, Zagorju i Središnjoj Hrvatskoj, Neno Belan broj je jedan u Dalmaciji, Jinx feat. Davor Gobac u Gradu Zagrebu, dok je Nina Badrić na čelnoj poziciji u Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here