U drugom tjednu na top-listi HR top 40 Massimo je s novim singlom ‘1000 ljudi’ stigao do samog vrha ljestvice. Ovoga tjedna drugo i treće mjesto ostali su nepromijenjeni. Na drugo mjesto smjestio se Parni Valjak s pjesmom ‘Opet se smijem’, dok je Neno Belan sa ‘Sanjaj’ treći.

Božić je već lagano zavladao i top-listom HR top 40 pa su tako od šest novih ulaza na listu, njih čak pet pjesme s božićnom tematikom. Najviši ulaz od novih uspješnica zabilježio je Pavel s pjesmom ‘Svi moji Božići’, slijedi Opća opasnost sa ‘Raduj se cijeli svijete’, Davor Radolfi s pjesmom ‘Od Božića do Božića’, Manimahubasa sa ‘Sjaji jelka božićna’, Antonela Doko i ‘Božić’ te Berny & Grupa Banana s pjesmom ‘Da se vratiš’.

Massimo se ovoga puta našao na prvim mjestima u tri hrvatske regije i to u Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj i Gradu Zagrebu. Neno Belan broj je jedan u Dalmaciji, Parni Valjak u Slavoniji, dok je Natali Dizdar s pjesmom ‘Mjesto za jedno’ na vrhu u Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.