„Ništa nije slučajno“, govori bend Ljubavnici u svojoj novoj pjesmi u izdanju Croatia Recordsa. Upravo je istoimeni singl ostvario najviši ulaz na listu HR Top 40 i plasirao se u 3 najemitiranije pjesme domaćeg radijskog etera.

Autor glazbe i teksta je frontmen grupe Mario Regelja, a za aranžman je zaslužan Luka Kovačić. Pjesmu prati i pripadajući videospot koji bilježi značajnu popularnost na društvenim mrežama, a režirao ga je Matija Škalić. Sve popularniji bend na našim prostorima predstavlja pravi potencijal na domaćoj glazbenoj sceni, a sa svakim novim hitom ostvaruje i značajan uspjeh u radijskom eteru. Petorka koja stoji iza imena Ljubavnici, s pjesmom Ništa nije slučajno nastavlja stoga sa svojom popularnošću podjednako među obožavateljicama, ali i radijskim urednicima.

Pjesma Sve dok sanjaš u izvedbi jedne od omiljenih hrvatskih glazbenica još jednom se smjestila na broj 1 liste najemitiranijih. Franka je s novim singlom u izdanju Karpo Medije i Croatia Recordsa zaradila pažnju brojnih slušatelja i glazbene struke, a prvo mjesto na listi pripalo je dosad nizu njezinih uspješnica, pa tako i ovoj. Na drugome je mjestu slijede Mia Dimšić i Marko Tolja s pjesmom Sva blaga ovog svijeta, koja od samog dolaska u radijski eter predstavlja omiljeni izbor radijskih urednika.

Gordana Marković s pjesmom U tišini također predstavlja novi ulaz na listu, a riječ je o singlu nastalom u izdanju diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Novim ulazima pridružili su se i Jacques Houdek i Nina kraljić, koji su u izdanju RTL Musica otpjevali pjesmu Čista umjetnost. Na listu su ušli i Marko Škugor sa singlom Deset anđela te Nina Donelli i njezin hit naziva Mili.

Ljubavnici s hitom Ništa nije slučajno plasirali su se na broj 1 regionalnih listi u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Zagorju. Boris Štok i Nataša Janjić najemitiraniji su u Istri i Primorju s pjesmom Još uvijek, dok je Franka sa singlom Sve dok sanjaš najpopularnija u eteru Slavonije i Dalmacije.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.