Toni Cetinski s novi singlom ‘Laku noć’ u prvom tjednu stigao je sve do osmog mjesta top-liste HR top 40, te tako ponio titulu najviše novog ulaza. Uz Tonija novi na listi ovoga tjedna su i Boa s pjesmom ‘Ljudožder’, Srebrna Krila s ‘Još da mi te jednom ljubiti’, The Bastardz Feat. Songkillers ‘Pola Tebi Pola Meni’, D’Beni Band ‘Vrijeme uspomene briše’, Ivana Marić ‘Nađi Vremena Za Ljubav’ te Bang Bang s novim singlom ‘Pijani i zaljubljeni’.

U top tri ovoga puta neznatne promjene. Massimo je s ‘1000’ ljudi još uvijek broj jedan, Nina Badrić s pjesmom ‘Dani i godine’ na drugom je mjestu, dok je Parni Valjak s ‘Opet se smijem’ treći. Na četvrto mjesto smjestili su se Tomislav Bralić & Klapa Intrade s pjesmom ‘Ne mogu te prestat jubit’, koja je ujedno i najviši ovotjedni skok. Prvih pet zatvaraju Oliver Dragojević & Gibonni s duetom ‘Sreća’.

Na regionalnim listama i ovoga tjedna šaroliko. Massimo se našao na prvim mjestima u tri hrvatske regije, u Dalmaciji, Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj. Nina Badrić na broju jedan je u Slavoniji, Tomislav Bralić & Klapa Intrade u Zagorju, a grupa Nola s novim singlom ‘Sve bi bilo lakše da je ljeto’ u Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.