Damir Kedžo i Zsa Zsa s duetom ‘Sve u meni se budi’ punih 12 tjedana nalaze se nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40, a već treći tjedan zaredom čvrsto drže prvu poziciju. Toni Cetinski s pjesmom ‘Laku noć’ ponovo je na drugom mjestu, a u top tri, i nakon 20 tjedana na listi, vratio se Parni Valjak s ‘Opet se smijem’.

Ovogodišnji eurovizijski predstavnik Hrvatske Jacques Houdek, s pjesmom ‘My friend’ s kojom putuje u Kijev, stigao je u prvom tjednu do visokog 10. mjesta. Uz Jacquesa svoje mjesto u prvih 40 ovoga puta našli su Miroslav Škoro i grupa Vigor s pjesmom ‘Merak’Goran Bare s novim singlom ‘Osvijesti me’Boris Novković i ‘Ti si mi posljednja nada’ te Detour s pjesmom ‘Zmaj’. Jedini pak povratak na listu zabilježio je Željko Bebek s pjesmom ‘Ja po kafanama’.

Kedžo i Zsa Zsa nalaze se i na prvim mjestima regionalnih listi i to u Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj, Toni je broj jedan u Dalmaciji i Slavoniji, Parni Valjak u Zagorju, dok su Meritas s pjesmom ‘Ova ljubav’ na prvom mjestu u Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.