Nina Badrić čini se ne planira tako skoro ustupiti svoje mjesto na samom vrhu top-liste HR top 40, a na kojem se s novim hitom ‘Dani i godine’ nalazi već peti tjedan zaredom. Do broja dva stigli su Oliver i Gibonni s duetom ‘Sreća’ sa zajedničkog albuma ‘Familija’. U top tri našao se i Pavel s pjesmom ‘Vrijeme života’.

Jinxi su pak s novim singlom ‘Jesmo li dobro?‘ ostvarili najviši novi ulaz, našavši se u prvom tjednu na devetom mjestu top-liste. Novi na listi su još i Klapa Rišpet sa ‘Reći ćeš mi fala’, Pravila igre i ‘Na tvojim usnama’, Tomislav Bralić & Klapa Intrade sa ‘Ne mogu te prestat jubit’ te Mayales feat.Tereza Kesovija sa ‘Roadie’.

Nina je s Oliverom i Gibonnijem podijelila prva mjesta regionalnih top-listi. ‘Dani i godine’ prvi su u Slavoniji, Zagorju te Istri i Primorju, dok je ‘Sreća’ broj jedan u Dalmaciji, Središnjoj Hrvatskoj i Gradu Zagrebu.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.