Nakon što je najnoviji album Jelene Rozge ‘Moderna žena’ tjedan dana prije objave predstavljen ekskluzivno na Deezeru, u samo četiri dana Jelenine su pjesme postale najslušanije na ovom glazbenom servisu, a u istom tjednu i njena nova balada ‘Pismo-glava’ ostvarila je uspjeh u radijskom eteru. Jelena je tako u prvom tjednu na nacionalnoj top-listi radijskog emitiranja HR top 40 stigla do visokog petog mjesta.

Prva četiri mjesta pak u odnosu na prošli tjedan ostala su nepromijenjena. Na prvom mjestu i drugi tjedan zaredom Massimo s ‘1000 ljudi’, drugi je Parni valjak s ‘Opet se smijem’, treći Neno Belan s pjesmom ‘Sanjaj’, dok je četvrta Natali Dizdar s posljednjim singlom ‘Mjesto za jedno.

Svoje mjesto u top 40 pronašli su ovoga tjedna i Luka Nižetić feat. Tamburaši za dušu s pjesmom ‘Kad tuga umiri proljeće’, Lidije Bačić s pjesmom ‘Prvi Božić bez tebe’ te Psihomodo Pop s još jednom božićnom pjesmom jednostavnog naziva ‘Sretan Božić’. Najveći skok ostvarile su zvijezde Aquarius recordsa Massimo, Nina, Marko, Bane, Ivana i Marija Husar koji izvode pjesmu ‘Sjaji jelka Božićna’.

Na regionalnim listama ovoga tjedna iznimno zanimljivo. Jelena Rozga se nalazi na prvim mjesta u čak tri regije, u Zagorju, Slavoniji te Središnjoj Hrvatskoj. Massimo je na broju jedan u Dalmaciji, Pavel s pjesmom ‘Svi moji Božići’ u Gradu Zagrebu, a Jinx feat. Davor Gobac s pjesmom ‘Maradona’ u Istri i Primorju