Ivan Zak sa svojim novim ljetnim hitom ‘Meni se s tobom’ već u prvom tjednu na top-listi HR top 40 našao se na visokoj petoj poziciji. Spot za pjesmu sniman je na Bohinju, idiličnom slovenskom jezeru, a sam Ivan smatra kako će pjesma biti dostojan nasljednik njegovog velikog prošlogodišnjeg hita ‘Pretjerujem’. Gledajući izvrsnu ulaznu poziciju na HR top 40 možemo se složiti da će tako i biti. Na samo jednu poziciju niže, na šesto mjesto, smjestio se još jedan novi ulaz, suradnja Mejaša i Crvene Jabuke, pjesma ‘Noćima danima’. Uz spomenute, na listi su se ovoga tjedna našla još tri noviteta ‘Nasljednik’ Jelene Rozge, Eelemental i ‘Tijelo pamti’ te Filip Dizdar s pjesmom ‘Daleko’.

Na broju jedan još uvijek nedodirljiva Nina Badrić s baladom ‘Dani i godine’, na drugom mjesto smjestila se Oliverova i Gibonnijeva ‘Sreća’, dok su treći Jinxi sa ‘Jesmo li dobro?’.

Nina dominira i u većini hrvatskih regija, na čelnim pozicijama nalazi se u Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj, Zagorju te Istri i Primorju, ‘Sreća’ je na broju jedan u Dalmaciji, a Jinxi u Gradu Zagrebu.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.