Pjesma pod nazivom U ritmu ljubavi obilježila je prošlotjedni HR Top 40. Ovaj novi singl u izdanju Croatia Recordsa bit će po prvi put uživo izveden na CMC festivalu u Vodicama, a prije samog festivala, zaradio je naklonost brojnih radijskih urednika te se tako plasirao direktno na prvu poziciju tjedne liste radijskog emitiranja. Pjesmu izvode Igor Delač i Ivan Zečić – ZETZ, što predstavlja još jedno iznenađenje za slušatelje nakon uspješne trilogije hitova Budan, Ljubav i Istina u tami.

Ostvariti najviši ulaz i biti na 1. mjestu top liste najemitiranijih singlova u ovako jakoj konkurenciji je zaista sjajan uspjeh. Malo je reći da sam oduševljen. Ivan je pogodio „u sridu“ i ovo je pjesma koja definitivno osvaja na prvi ritam. Što vam reći, osmijesi nam ne silaze s lica“, izjavio je Igor Delač.

Pjesma karakterističnog funky ritma i zarazne melodije dobila je i svoj dinamičan spot. Glazbu i tekst potpisuje tim pod imenom Hit Factory koji čine Miroslav i Ivan Zečić. Ivan je pritom zaslužan i za aranžman i produkciju, a u ovom je duetu poznat pod svojim umjetničkim imenom ZETZ:

Igor je pjevač kojem ovaj ritam leži stoga mi je s njim užitak raditi. U pjesmi ‘U ritmu ljubavi’ vidio sam i svoju savršenu priliku da se osim kao producent i autor predstavim i kao izvođač. Zahvalan sam  svima koji prepoznaju naš trud i na ovakav nas način nagrađuju jer je ovo važna poruka da smo na pravom putu“, rekao je.

Na drugome se mjestu nalazi Petar Grašo sa singlom Voli me u izdanju Tonike, a slijedi ga dvojac koji također ne silazi s trona najslušanijih – to su Marko Kutlić & Nela na trećemu mjestu s pjesmom U zagrljaju spašeni, singlom koji izdaju Hit Records i Croatia Records.

Među još 8 novih ulaza nalaze se i Jacques Houdek s novim singlom Razgovor, zatim Lu Jakelić i njezina pjesma Domine, a tu su i grupa Buđenje te njihov singl Između riffa dva. Novost ujedno predstavljaju Ljubavnici & Begini te pjesma Svi smo mi lole, Meri Andraković s pjesmom Za malo ljubavi, Songkillers i singl Teži slučaj, Heidi šeće psa sa singlom Avantura i grupa Tragovi s pjesmom E moji ljudi.

Na regionalnim listama Igor Delač i ZETZ zauzimaju prvo mjesto sa singlom U ritmu ljubavi u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj i Zagorju, kao i Slavoniji i Dalmaciji. U Istri i Primorju najslušaniji je Petar Grašo sa svojom pjesmom Voli me.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.