Tri velika hita prošlog tjedna smjestila su se u top tri top-liste HR top 40, a ovoga se zadržale na istim pozicijama. Gibonni sa svojim ‘Onako, od oka’ čvrsto na prvom mjestu, Detour s pjesmom ‘Zaljubila sam se’ drugi, dok je Petar Grašo feat. Hana Huljić sa ‘Srcem za vodiča’ treći.

Najveći skok ostvarili su Begini s pjesmom ‘Iz protesta’ koji se nalaze na 17. mjestu, dok je najviši novi ulaz pripao Danijeli Martinović i njenom novom singlu ‘Volim barabu’. Novi na listi ovoga tjedna su i Saša Lozar s pjesmom ‘Za nas dvoje’, Jasmin Stavros & Barabe i njihova ‘Kraljevi zabave’ te od ‘Od ljubavi pijana’ Lidije Bačić.

Gibonni je na prvom mjestu i u pet hrvatskih regija od Grada Zagreba, Slavonije, Dalmacije, Središnje Hrvatske do Zagorja, dok ga je Detour uspio skinuti s trona u Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 140.