Nakon samo dva tjedna boravka na listi, dvoje domaćih izvođača ostvarilo je značajan uspjeh među najemitiranijima. Prema aktualnom poretku HR Top 40, Franka je svojim novim singlom Sve dok sanjaš zaplijenila apsolutnu pozornost radijskih urednika te, nakon prošlotjednog najvišeg ulaza i direktnog plasmana na drugo mjesto, zauzela sami tron liste. Singl u izdanju Karpo Medije i Croatia Recordsa pozdravili su brojni ljubitelji glazbe, a posebno oduševljenje izrazili su video spotom, prožetim motivima nježnosti i majčinstva.

Najveći skok ostvario je izvođač koji također bilježi tek drugi tjedan boravka na listi, i to sa svojom novom pjesmom Još jedan dan u izdanju Aquarius Recordsa. Novu emotivnu baladu Marko Tolja predstavio je nakon uspješnice s Mijom Dimšić, pjesme Sva blaga ovog svijeta s kojom je proveo niz tjedana na vrhu liste emitiranja, a koja se i ovom prilikom smjestila na drugo mjesto aktualne liste. Njegov novi singl Još jedan dan progovara o trenucima nesretne ljubavi, a glazbu i tekst potpisuje sam Marko Tolja koji je, kako priznaje, inspiraciju pronašao u životnoj priči njemu drage osobe. Spot za pjesmu snimljen je na otoku Hvaru, u sklopu projekta „INNOCULTOUR – Innovation and promotion of Adriatic cultural heritage as a tourism industry driver“.

Novome poretku popularnih radijskih hitova pridružilo se pet noviteta. Najviši ulaz pripao je grupi Gea s pjesmom Kad si tu u izdanju Croatia Recordsa, a na listu su ušli i Massimo s pjesmom Jedan potez previše, Lidija Bačić Lille i grupa Joy te njihov singl Romeo i Julija, zatim Jurica Pađen & Aerodrom sa singlom Sunce mi se smije te David Temelkov s pjesmom Čuvaj me Bože.

Franka s pjesmom Sve dok sanjaš na regionalnim je listama zauzela prvo mjesto u Istri i Primorju, Središnjoj Hrvatskoj i Zagorju. U Dalmaciji i Gradu Zagrebu najemitiranija je Doris Dragović s pjesmom Brod za nabolje, dok je u Slavoniji najpopularnija pjesma u radijskom eteru pripala Miji Dimšić i Marku ToljiSva blaga ovog svijeta.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.