Grupa Detour koja odnedavno u svojim redovima ima mladu i talentiranu vokalisticu Ginu Victoriu Damjanović, s novom verzijom velikog hita ‘Tvoje lice se promijenilo’, stigla je do drugog mjesta nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40. Uspjeh novog singla odlična je najava slavljeničkog koncerta koji grupa priprema povodom 10 godina rada, 19. studenog u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Detour ipak nije uspio dostići Olivera & Gibonnija koji se i ovoga tjedna s duetom ‘Sreća’ nalaze na vrhu ljestvice. Treća je pak Nina Badrić s pjesmom ‘Dani i godine’. Novi na listi su i Jasmin Stavros koji se s novim singlom ‘Vino nek se toči’ smjestio u top 10 te grupa Headoneast s pjesmom ‘Jesen’.

Oliver i Gibonni zauzeli su čelna mjesta u tri hrvatske regije pa se tako nalaze na broju jedan u Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj te Gradu Zagrebu. Detour je prvi u Istri i Primorju, Petar Grašo sa ‘Ne znan za se’ u Slavoniji, dok je Neno Belan s pjesmom ‘Sanjaj’ dalmatinski broj jedan.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.