Nina Badrić uspjela je svojim hitom ‘Dani i godine’ i deseti tjedan zaredom zadržati čelnu poziciju top-liste HR top 40. U ljetnim danima u eteru radio postaja u Hrvatskoj našli su se i Oliver Dragojević & Gibonni sa svojom ‘Srećom’ te tako zauzeli drugo mjesto, treći su i ovoga puta Detour sa ‘Zaljubila sam se’, koji se i nakon 21 tjedan na listi uspješno drže u top tri. Na četvrtom mjestu našla se mlada Osječanka Mia s pjesmom ‘Život nije siv’, dok su peti Pavel sa ‘Vrijeme života’.

Na listu se vratila Ivana Majcan sa ‘Ljubav se dogodi’, Žanamari sa ‘Isti se prepoznaju’, Mangroove i ‘Ljeto bez nas’, Filip Dizdar s pjesmom ‘Daleko’ te Ivan Zak i ‘Sve si moje’, dok je novi ovoga puta samo Damir Kedžo i njegov singl ‘Ronim na dah’.

Nina je na broju jedan u Slavoniji te Istri i Primorju, Oliver & Gibonni u Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj, Neno Belan sa ‘Sanjaj’ u Dalmaciji, dok su Mejaši feat. Crvena Jabuka s pjesmom ‘Noćima danima’ prvi u Zagorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.