Početna Događanja Gringo streetwear shop svečani party

Gringo streetwear shop svečani party

Gringo streetwear shop vas poziva na svečani party koji će se održati u petak, 10.lipnja, povodom otvorenja novouređenog dućana u sklopu dvorišta Bikers Beer Factorya.

Gringo shop u Zagrebu djeluje još od 2011. godine, a pokrenula su ga trojica entuzijasta sa željom da obogate streetwear scenu našega grada.  Tijekom godina Gringo je doživio manje promjene te se na kraju specijalizirao za ekskluzivnu prodaju američkog brenda odjeće Dickies te su tim potezom osigurali bazu vjernih kupaca koji su prepoznali visoku kvalitetu i odličan dizajn odjeće marke Dickies, a Gringo shop kao mjesto gdje vlada opuštena atmosfera.

13285748_10208611227411791_1499590360_n

Gringo je tijekom godina spajao i podržavao brojne glazbene supkulture s fokusom na rock glazbu, te kad se ponudila mogućnost preseljenja u kompleks Bikers Beer Factorya, odmah prepoznao potencijal sinergije i suradnje te nije bilo potrebno puno razmišljanja.

Još jedan veliki novitet oko otvorenja je suradnja sa SentiMental Bikes, koji će u sklopu Gringo Shopa imati postavljen svoj stalni showroom lounge.

SentiMental Bike je više od bicikla. Duško Ilijević je prvobitno pokrenuo svoju radionicu iz hobija, a tijekom godina taj hobi je prerastao u prepoznatljiv brend. Njegovi motorizirani bicikli traženi su u cijelom svijetu, a svojim unikatnim i retro izgledom mame poglede gdje god da se pojave.

Uz Bikers, Smoke &  Fire barbecue restoran te nedavno otvoreni Polyboy Barbershop, Gringo shop i Sentimental Bikes će postati dio velike obitelji, čiji je cilj Zagrepčanima ponuditi jedinstveno mjesto koje spaja piće, hranu, glazbu i lifestyle, s naglaskom na rock ‘n’ roll i odličnu atmosferu.

Gringo će vrata svojeg novog prostora otvoriti 10. lipnja velikim partyjem otvorenja, uz predstavljene Gringo shopa, Sentimental Bike motoriziranih bicikala, posebne ponude hrane iz Smoke & Fire Barbecue restorana, te koncertom benda SuperBake u Bikersu.

U 19 sati počinje okupljanje na trgu Bikers Beer Factorya, dok će u 20 sati Gringo svečano otvoriti vrata svojega novog dućana uz kratki akustični nastup americana benda Baby Back Ribs.

Također svi posjetitelji će moći pogledati izložene primjerke SentiMental Bikes motoriziranih bicikala, te RBasic Guitar Corner gdje će biti izložene ručno rađene i hvaljene gitare Roberta Bašića.

Hostese će cijelu večer pozdravljati okupljene goste, dijelit će se i neke nagrade za posjetitelje, a u 22 sata u Bikersu započeti će svirka rock benda Super Bake.

ULAZ NA DOGAĐANJE JE BESPLATAN!!!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here