GoDJii entertainment lider je na tržištu tehničke produkcije događanja, koji već više od 20 godina pruža usluge najma rasvjete, razglasa i video opreme, kao i konstrukcija i ostale opreme za događanja. Kao trendsetter na području scenske i promotivne rasvjete GoDJi je u svoju ponudu usluga dodao vrhunsku opremu projektora za promotivne projekcije i specijalne efekte koje marketinški stručnjaci predviđaju da će postati svojevrsni must have u promoviranju brendova i spajanju umjetnosti, tehnologije i promocije. Bez obzira organizirate li korporativni događaj, predstavljanje proizvoda, koncert, festival, konferenciju ili postavljate umjetničku instalaciju 3D mapping će je učiniti snažnom i impresivnom.

Što su promotivne rasvjetne projekcije?

Promotivne projekcije uključuju upotrebu projektora visokog intenziteta za prikazivanje slika, animacija ili video sadržaja na velikim površinama. Ove projekcije mogu biti statične ili dinamične, često sinkronizirane s glazbom ili drugim zvučnim efektima kako bi se dodatno pojačao doživljaj. Projekcije se mogu koristiti za razne svrhe primjerice za brendiranje i promociju (prikazivanje logotipa, slogana ili promotivnih poruka), umjetničke instalacije (stvaranje umjetničkih djela kombiniranjem estetike i tehnologije), ta povećanje atraktivnosti kulturnih, zabavnih i promotivnih događaja.

“Značaj ovog spoja tehnologije za industriju promocije i organizaciju evenata zaista je velika, jer daje mogućnost plasiranja audiovizualnog sadržaja na sasvim nov, moderan i atraktivan način. Event industrija stalno je u potrazi za novim načinima, trendovima i tehnologijama povećanja vidljivost i atraktivnosti za posjetitelje svojih događanja. Ponosni smo i sretni što je upravo GoDJI jedan od lidera ovog novog trenda kojeg su prepoznali već mnogi na tržištu, tako da je upita za ovakvom uslugom sve više.” istaknuo je Goran Šimić, direktor GoDJi entertainmenta.

Moderni sustavi za rasvjetne projekcije oslanjaju se na napredne digitalne projektore koji mogu precizno kalibrirati boje, intenzitet svjetla i kontrast kako bi se postigao željeni efekt. Ovi projektori često rade u kombinaciji s sofisticiranim softverima za mapiranje projekcija (projection mapping), koji omogućuju prilagođavanje slike specifičnoj površini na kojoj se prikazuje, bez obzira na njezinu strukturu ili oblik.

Brojne su prednosti promotivnih rasvjetnih projekcija poput visoke vidljivosti jer svjetlosne projekcije privlače pažnju i lako se uočavaju, čak i iz daljine, što ih čini idealnim za prenošenje poruka velikoj publici, također projekcije se mogu prilagoditi različitim površinama i okruženjima, mnoge moderne projekcije uključuju interaktivne elemente koji omogućavaju publici da aktivno sudjeluje u iskustvu, za nezaboravan doživljaj.

Promotivne rasvjetne projekcije predstavljaju uzbudljiv i inovativan način za privlačenje pažnje i komunikaciju s publikom. Kombinacija vizualnog spektakla, tehnološke sofisticiranosti i kreativne slobode čini ih moćnim alatom modernog marketinga.