poziv na Open air festivalMnoge ljubitelje dobrog rock’n’roll zvuka pogodila je vijest kako nam je recesija “ukrala” najbolje zagrebačke rock festivale. No, čini se kako će se mnogima zaliječiti rane zahvaljujući velikom Open air festivalu, na aerodromu Lučko 28. kolovoza, koji će se održati u sklopu proslave 100 godina zrakoplovstva u Hrvatskoj.

Zagrijavanje započinje već oko 18 sati nastupom bendova S3NGS i TRN, nakon čega slijede: Majke, Zadruga, Kino klub, Cinkuši i Pips, Chips & Videoclips! Koncert će trajati dugo u noć uz najveće hitove najeminentnijih domaćih rock bendova.

Inače, za sve ljubitelje žestokog zvuka i mirisa kerozina, treba napomenuti kako zabava na Lučkom započinje oko 13 sati i to bogatim air programom. Osim što će nebo iznad Lučkog nadlijetati padobranci, paraglajderi i jedrilice, od kojih su neke starije od vaših djedova i baka, oblake će parati i do sad neviđeni air race u kojem će se natjecati najbolji akrobatski piloti svijeta.

Inače, mnoge svjetske metropole zbog nedostatka financija ove godine odustale su od svojih tradicionalnih air raceova. Kod nas to srećom nije slučaj. Svi ljubitelji brzina i rocka na Lučko 28. kolovoza mogu doći ZET-ovim autobusima koji će na aeromiting voziti svakih 15 minuta sa Zagrebačkog velesajma, kao i obratno, pa se nećete morati brinuti ukoliko nešto više puta stanete uz neki od mnogobrojnih šankova koji vas očekuju na aerodromu.

Cjelodnevna ulaznica za zračno-koncertni spektakl na Lučkom košta samo 50 kuna, a možete je nabaviti na prodajnim mjestima: Integral Zagreb, Atlas Airtours, Kompas Zagreb, GO putnička agencija Samobor, Croatia Records, Hit Records, Books&Blues, PJ Croatia Express i ostalim prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr, odnosno na web stranici www.ulaznice.hr.