Pozivamo vas na siječanjsko izdanje G • točke na kojem razgovaramo, čitamo, pjevamo, slušamo i gledamo umjetnike koji su svojim radom obilježili prethodnu godinu: Ivica Đikić napisao je scenarij za po mnogima najbolju noviju hrvatsku seriju „Novine“ i izdao „Bearu“, dokumentarni roman o Srebrenici koji je podigao podosta prašine u regiji, Pero Kvesić snimio je osebujni autobiografski dokumentarac  „Dum Spiro Spero“, a treći album „Tišina“ Sare Renar dospio je na vrhove top lista svih domaćih glazbenih kritičara.
O životu, umjetnosti i smrti, uz pokoji glazbeni i filmski intermezzo, s našim gostima razgovaraju Ivan Jozić, Nenad Puhovski i Vladimir Šagadin.

  • Ritam sekciju i dalje čine Porto Morto i Dj Snih.
  • Ulaz je besplatan, osigurajte svoje mjesto na vrijeme, vrata otvaramo u 21 sat.

Projekt G • točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme. Spojem live acta, talk showa, razgovora s gostima, čitanjima književnosti uživo te projekcijama različitih vizualnih umjetnosti, pružamo mogućnost drugačijeg doživljaja kako umjetničkog djela tako i njegova autora ili autorice.
Projekt organiziraju Festival europske kratke priče i Centar za kreativno pisanje u suradnji s kazalištem Gavella.