Danijela Trbović (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)U sto godina Nivea je prešla put od bijele kreme do jednog od najpoznatijih brendova za njegu kože. Taj Nivein put od žute Art Nouveau kutijice do danas svima prepoznatljive plave ambalaže predstavljen je na izložbi „100 godina NIVEA njege“ u galeriji Karas.

Izložba posjetitelje vodi kroz jedinstvenu Niveinu priču i podsjeća na vrijednosti koje su danas i te kako važne – njega, ljubav, povjerenje, obitelj, djeca, prijatelji, istaknula je product manager Beiersdorfa Nataša Bagić za Infopunkt.tv.

Snježno bijela krema nije se promijenila čitavo stoljeće i od svog nastanka 1911. ostala je jedinstvena, originalna i bezvremena, krema koja ne prati trendove, dodala je Bagić.

Poseban dio izložbe posvećen je Nivei u Hrvatskoj koja je svoju ulogu odigrala u kultnom filmu „Tko pjeva zlo ne misli“. Krema je to koja je postala i dio najveće modne priče u Hrvatskoj kao sponzor Cro A Portera.

Na Niveinom rođendanu okupili su se brojni ljubitelji ove svevremenske kreme, i poznati i manje poznati. Popularna voditeljica Daniela Trbović za Infopunkt.tv je podijelila svoje viđenje „veze“ s Niveom. Sjećam se da sam bila prva koja je imala Nivea mlijeko za tijelo na čijoj sam ambalaži udarala recke kako bih bila siguran da nitko ne koristi to mlijeko, povjerila se Trbović. Kada je pomirišem sjetim se djetinjstva, dodala je.

Video: Infopunkt.tv, Foto: Saša Zinaja

[nggallery id=454]

[infopunkt 2934&video=01 nolink]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here