Gibonni (foto: Ronald Goršić/Cropix)Najavljujući koncerte u Ciboni, Zlatan Stipišić Gibonni jučer popodne družio se s fanovima. U T-mobile centru na Cvjetnom s posebnim veseljem ga je dočekao ženski dio publike. Dok su muškarci razmišljali što mogu naučiti od hrvatske glazbene zvijezde, djevojke su se spremno bacale u Gibino naručje.

Kada je posao u pitanju, ipak, šale nema. Oba Gibonnijeva koncerta su rasprodana, a atmosferu dodatno zagrijava činjenica da će u 17 sati danas i sutra na blagajni Cibone u prodaji biti 100 dodatnih ulaznica. Namjerno je izbjegao Arenu, ne zbog straha da je neće napuniti već zbog atmosfere i prisnijeg kontakta s publikom.

S turnejom po većim hrvatskim gradovima Gibonni predstavlja album Toleranca. Kako javlja Tportal na turneji svira puno više pjesama nego inače, a na repertoar je vratio i neke stare koje dugo nije svirao jer kaže kako mu sada više stane u dva i pol sata nego prije u tri. što se tiče starijih skladbi, izvest će neke koje možda nisu najveći hitovi, ali su se “najbolje izbrusile vremenom” te pjesme koje nije dugo izvodio na koncertima poput “Judi, zviri i beštimje” i “Ako me nosiš na duši” koju nije svirao 12 godina.

FOTOGALERIJA: S Gibonnijem na Cvjetnom

[nggallery id=51]

[youtube KRm_2Qom9RY nolink]