Autor:
Jasminka Kovačević
[email protected]

Lijepe i dobre tete pjevale su sinoć za žene oboljele od raka. Vanna, Nina Badrić, Ivana Kindl, Natali Dizdar, Gabi Novak, Maja Vučić, Zorica Kondža, Ivana i Marija Husar dale su svoj glas udruzi Sve za nju i projektu čiji je cilj stvaranje Centra za psihološku pomoć. Jer, nositi se s bolešću nije nimalo lako, a nositi se rakom zahtjeva puno razumijevanja, energije, znanja, novca… Što je potrebno od trenutka kada postanete svjesni da ste “jedna od” znaju najbolje upravo žene koje su prošle kroz takve situacije pa zato baš one, uz pomoć stručnjaka, namjeravaju novooboljelima biti velika podrška.

Koncert u Lisinskom nazvan je Silvijin zlatnik, u znak sjećanja na kolegicu koja je izgubila bitku s bolešću. Lijepo, ugodno, poučno ali i prilično potresno ukratko se opisuje večer na Facebooku.

Svi koji su propustili veličanstveni koncert, udruzi Sve za nju mogu dati podršku u stvaranju Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka pozivom na telefon 060 9008. I riječi liječe, kažu, a godišnje je više od 9000 novooboljelih. Osim lijekova važni su i drugi oblici pomoći za uspješno savladavanje bolesti.

FOTOGALERIJA: Silvijin zlatnik

[nggallery id=37]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here