Iva Šulentić (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)U OrlandoFit Fitness centru Reebok je predstavio svoju novu kolekciju EasyTone. Neki su je možda već zamijetili zahvaljujući glumici Evi Mendes, jednoj od sedam svjetski poznatih žena koje sudjeluju u promociji. No, da i mi imamo potencijala pokazala je Lana Banely, voditeljica programa promocije, a još više Iva Šulentić odradivši onaj teži dio posla – mukotrpno vježbanje… oprostite, sve čari EasyTona.

“Moram priznati da nisam u nekoj formi i da sam se malo zapustila, ali dolazak ljeta sigurno će me malo prisiliti da češće posjećujem fitness centre. Reebokova EasyTone kolekcija me je ugodno iznenadila i sigurna sam da ću opet na sebe navući EasyTone kolekciju i učiniti sve da ljeto dočekam u savršenoj formi”, rekla je Iva Šulentić.

Lana Banely je kao bivša sportašica navikla biti u nešto ležernijem izdanju, te je bila puna hvale za EasyTone kolekciju, a kako je sama rekla drago joj je da i žene sve više dobivaju svoje linije sportske odjeće koje svaki trening čine puno ugodnijim i izazovnijim.

[nggallery id=492]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here