Autor:
Jasminka Kovačević
[email protected]

Nije ni 13., ni petak, a ipak današnji dan natjerao je fotoreportere i novinare da podosta izližu cipele jureći zagrebačkim ulicama.

Uzbuđenja nije nedostajalo od rane zore kada su u Gruškoj ulici izgorjela dva automobile i kombi. Uzroke požara istražuje policija, a novinarima je pažnju privukla činjenica da je mercedes je koristio trener jahanja Renato Levanić. U posljednje vrijeme poprilično je u medijima, ali ne zbog svog pedagoškog rada nego zbog Vanje Mamić, supruge Zorana Mamića, koju je podučavao kako ovladati plemenitom četveronožnom životinjom.

Goran Bare (foto:Davor Pongracic/Cropix)I dok su mnogi od nas putovali na posao, oko osam sati u Španskom je na pločniku pronađeno tijelo mlađeg mrtvog muškarca. Ubijen je vatrenim oružjem, a policija je ubrzo privela 20-godišnjeg Zadranina.

Prvi sunčani dan nakon kiše i hladnoće kao da je sklopio savez s crnom kronikom. Popularni pjevač Goran Bare zatečen je na cesti u nimalo dobroj situaciji. Osnivača grupe  Majke policija je privodila na prekršajni sud na Oranicama zbog saslušanja. Bare se nedavno potukao, ali ne s nekim muškarcem, već sa ženom – Željkom Matković.

Za sigurnost svoga djeteta na zagrebačkim ulicama nije se danas zabrinula Mirela Rupić. S kćerkicom Lanom  Lourdes šetala se po špici. Naravno, našlo se u blizini i fotoaparata…

No, nije samo Mirela Rupić privlačila pozornost u središtu grada. Konkurencija joj je bila  Severina. U zaprežnim kolima provozala se Radićevom ulicom i prolaznicima nazdravila rakijom. Vožnja je bila u službi promocije koncerta Šime Jovanovca.

FOTOGALERIJA: Danas na zagrebačkim ulicama

[nggallery id=38]