Prvi zagrebački Coca-Cola FOOD FILM FESTIVAL naziv je još jedne u nizu atraktivnih manifestacija u centru grada na samom kraju ljetne sezone, najavljen kao gurmanski festival na otvorenom posvećen filmovima u kojima hrana igra glavnu ulogu. Posjetiteljima želi pružiti nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti – filmsku s onom pripremanja hrane.

Food Film Festival Zagreb sastoji se od cjelodnevnih gastro prezentacija najboljih i najkreativnijih zagrebačkih restorana, bistroa, slastičarnica, vinoteka, OPG-ova i svega ostalog povezanog s kulinarstvom, a točku na “i” svakako će pružiti večernje projekcije “foodie” filmova poput Čokolade, Jiro dreams of sushi, Chef, Julie i Julia, Haute Cousine i Big nighta i to na otvorenoj pozornici jednog od najljepših zagrebačkih parkova.

Uz zanimljivo iće i piće po povoljnim cijenama, ponudu naših gastro kućica te najpoznatije foodie filmove, na CCFFF-u će se održavati i kulinarske te vinske radionice gdje ćete moći probati specijalitete najpoznatijih domaćih chefova, kao i brojne zanimljive gastro promocije.

Ulaz na festival je besplatan.

Datumi: 11.-20. rujna 2015.
Radno vrijeme kućica: 11h-23:30h
Projekcije filmova: 21h

Tekst preuzet s Facebook stranice Coca-Cola FOOD FILM FESTIVALA.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here