Mjeseci ispred nas su zaista savršeno vrijeme za potražiti spas od vrućina jer kino osim što nudi hlađenje, nudi vam i odličnu filmsku zabavu. A kad je riječ o Kaptol Boutique Cinema, osim filmske liste možete uživati u jedinstvenom interijeru bara i dvorana s dizajnerskim potpisom. Od važnih informacija izdvajamo da kino  bar normalno rade tijekom cijelog ljeta kao i kasnije tijekom rekonstrukcije Centra Kaptol.

Ako se pitate što biste ovog ljeta mogli pogledati, niz je odličnih naslova iz sfere akcije, trilera, horora, drame, crtića i komedije. Već se danas možete nasmijati uz komediju “Stuber”s Daveom Bautistom – o policajcu i vozaču taksija koji se sasvim slučajno nađe usred potjere i čija se vožnja pretvara u akciju i smijeh! Od 25. srpnja na filmsku listu ulazi “Step up: Godina plesa” što će oduševiti sve ljubitelje plesnih natjecanja i hip hopa. Ljubitelji horora moći će uživati u filmu “Festival straha” koji dolazi na program 18. srpnja, a riječ je o mladom paru koji u Švedskoj sudjeluje u poganskom kultu gdje se počne događati nešto čudno… Ljubitelji pasa obavezno moraju pogledati “Nevjerojatan život psa Enza” od 15. kolovoza, a očekuje vas i odlična akcija gdje četiri žene nose glavnu ulogu, to su “Kraljice zločina” i to od 22. kolovoza. Djeca će u kolovozu uživati u animiranoj avanturi “Dora istražuje izgubljeni grad” dok će obožavatelji Gerarda Butlera i Morgana Freemana doći na svoje uz akcijski film “Pad anđela”.

Već je sada otvorena pretprodaja za novu sezonu opera i baleta kultne britanske kuće “Royal Opera House” koja započinje 8. listopada s operom Don Giovanni, a u prodaji su baletni i operni paketi ulaznica za ukupno trinaest naslova među kojima su Orašar, Uspavana ljepotica, Projekt Dante, Labuđe jezero…

U nestabilnim vremenskim prilikama kakve su zadesile i naše krajeve, kino je doista uvijek siguran adut za zabavu za sve generacije. Cijeli program možete pronaći na www.kaptolcinema.hr, a razne zanimljive ponude na Facebooku i Instagramu kina.