Premijera akcijske-komedije Lovac na glave, Movieplex (Centar Kaptol), 20 sati

Movieplex, Nova Ves 17, tel. 4860-777, http://www.movieplex.hr

Ova komedija redatelja Andyja Tennanta (Hitch – lijek za modernog muškarca) s Jennifer Aniston i Gerardom Butlerom u svega desetak dana prikazivanja zaradila je 50 milijuna dolara.

Milo Boyd (Gerard Butler) je lovac na glave koji baš i nema sreće, no koji dobiva posao iz snova kada ga zapadne zadatak da uhvati svoju bivšu ženu, novinarku Nicole Hurley (Jennifer Aniston) nakon što se oglušila o propisanu jamčevinu. Milo misli da ga očekuje brza i jednostavna zarada, no kada mu Nicole pobjegne i odjuri za važnim tragom u vrućoj priči o zataškanom ubojstvu, shvaća kako između njega i Nicole nikada ništa ne može biti jednostavno. Njih dvoje se neprestano nadmudruju, dok se u jednom trenutku ne nađu kako zajedno bježe pokušavajući spasiti vlastite živote. Mislili su da je bilo teško održati svoja obećanja da će se voljeti, poštovati i slušati; no pokazati će se kako je problem u “do kraja života” dijelu zavjeta!

Iz Movieplexa najavljuju kako između ostalih svoj dolazak na hrvatsku premijeru najavili su: Vlatka Pokos, Sandra Bagarić, Vanna, Marko Grubnić, Leona Paraminski, Aleksandar Stanković, Damir Hoyka, Mila Elegović…