Favbet, međunarodna tvrtka koja preko 20 godina djeluje na svjetskom tržištu zabave, igara na sreću te sportskog klađenja, ovoga puta u Hrvatsku donosi novu humanitarnu inicijativu kojom daju podršku boksačkim klubovima diljem Hrvatske, s ciljem pomoći manjim lokalnim sportsko – borilačkim klubovima i njihovim mladim sportašima u ostvarenju njihovih velikih snova. 

Ukupno dvanaest boksačkih vreća donirano je boksačkim klubovima u Zagrebu, Rijeci i Opatiji, i to klubovima, KICKBOX KLUB MEGA CENTAR u Rijeci, BOKSAČKI KLUB OPTIMIST i  BOKSAČKI KLUB KRALJ TOMISLAV u Zagrebu te OPATIJA FIGHT CLUB u Opatiji.

Favbet ovom simboličnom inicijativom daje podršku razvoju boksa u Hrvatskoj te najboljem hrvatskom boksaču, ujedno i Favbet ambasadoru, Filipu Hrgoviću. Koliko je ovakav vid podrške važan ne samo budućim profesionalcima već i amaterima, i svim zaljubljenicima u sport koji se kroz svoje lokalne klubove trude ostvariti što bolji uspjeh, svojim primjerom pokazuje Favbet ambasador budući da je i sam Filip u svojim počecima bavljenja boksom, trenirao u malom klubu koji je vabio za bilo kojim oblikom pomoći i podrške. Tu potrebu prepoznao je Favbet koji želi potaknuti nove generacije boksačkih šampiona i promicati vrijednosti timskog rada, poštovanja i predanosti.

Hrvatska se u posljednje vrijeme profilira kao najznačajnije sportsko središte, s velikim brojem natjecanja i kampova za vrhunske sportaše i rekreativce u brojnim sportovima tijekom cijele godine, a  tome u prilog idu i brojna velika imena u svijetu sporta koja su nas proslavila. I upravo s ciljem pružanja što boljih uvjeta za mlade boksačke nade, Favbet će se i dalje truditi podržavati boksačke klubove i zajednice kako bi ostvarivali svoje snove i što bolje uspjehe.

Upravo u ovoj olimpijskoj godini, Hrvatska bilježi povijesnu činjenicu obzirom da je Hrvatska u istoj godini domaćin dva velika međunarodna boksačka prvenstva, Europskog i Svjetskog prvenstva za mlađe seniore i mlađe seniorke te postaje središte najboljih mladih boksačica i boksača Europe i svijeta, Favbetova donacija i više je nego potrebna hrvatskim klubovima i perspektivnim igračima i amaterima.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću!