Nogometne utakmice nisu samo prilika za podršku omiljenom timu, već i prilika za stvaranje nezaboravnih trenutaka s prijateljima i članovima obitelji. Važnost spomenutog prepoznali su iz Favbeta te su navijačima omogućili jedinstveno iskustvo uz zabavne igre na nogometnim utakmicama. U proteklu subotu, na zagrebačkom derbiju između NK Lokomotive i NK Dinama, odraslim navijačima dodatno su osigurali zabavu, a one najmlađe počastili su kokicama! Uz zabavne aktivnosti, unutar Favbet fan zona, koje će za sve navijače biti dostupne na svim nogometnim i košarkaškim utakmicama, utakmica između NK Lokomotive i NK Dinama završila je napetim izjednačenjem i rezultatom 2-2.

Aktivnosti su među navijače donijele dozu adrenalina, a i ovoga puta bile su postavljene na zapadnom ulazu punog zagrebačkog stadiona Kranjčevićeva, a za utakmicu se tražila karta više. Preciznost i fokus vatrenih navijača još su se jednom mjerili zahvaljujući Football Darts napuhancu, koji je poslužio za poboljšanje vještine pucanja lopte. Favbet zabavni korner obogaćen je dodatnim aktivnostima poput Combo i Box punch u kojima su zainteresirani gledatelji mogli provjeriti snagu svog udarca nogom i rukom!

Suradnja s Hrvatskim košarkaškim savezom, HKS-om, rezultirala je time da je košarkaška premijer liga dobila naziv FAVBET Premijer liga, zahvaljujući nedavno potpisanom sponzorstvu, a u petak, 9. veljače održala se nova košarkaška Fan zona na utakmici KK Zadar – KK Dinamo. Kao i na nogometnim utakmicama, organizirane su igre prije utakmice, ali i za vrijeme poluvremena, u kojoj je najprecizniji natjecatelj osvojio potpisani dres zadarskog heroja MVP-a Luke Božića.

Na oboje utakmice organizirano je ispucavanje Favbet majica, što je posebno razveselilo navijače na tribinama. Odrasli navijači koji su sudjelovali u zabavnim igrama i ovoga su puta osvojili brojne nagrade, od kojih se posebno izdvajaju: majice, ručnici, zvučnici i prijenosni punjači. Korisnici Favbet aplikacije i svi novi koji su to postali, bili su nagrađeni pivom i sokovima, a oni najmlađi su uz vatreno navijanje za starije, kao i do sada, uživali u kokicama.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.