Press služba Samoborskog fašnika ne prestaje sa zanimljivim i atraktivnim vijestima. Prema posljednjoj obavijesti dogovorena je besplatna autobusna linija Samoborčeka i Autoturista u noći s fašničkih subota na nedjelje s polaskom u 2:30 i 4:00 s Autobusnog kolodvora u Samoboru, a odredištem na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu.

Osiguran prijevoz sigurno će obradovati one koji će se nakon središnjih programa odlučiti malo duže uživati u fašničkoj atmosferi, ugostiteljskoj ponudi i ostalim zabavnim sadržajima.

Za one koji prijevoz imaju, osiguran je parking

Osim toga, za one koji dolaze svojim vozilima osigurana su besplatna parkirališta na lokacijama parking OŠ Samobor na Stražniku, parking kod bivših ZET-ovih garaža, kod Sportske dvorane Samobor, na novom Autobusnom kolodvoru, u bivšoj vojarni Taborec, kod Sajmišta te parkirališta trgovačkih centara.

Što se tiče ostalih gradskih parkirališta, kao i prošle godine, naplate također neće biti u vrijeme fašničkih vikenda (subote i nedjelje) tijekom održavanja programa, dok će u petak 6. i 13. veljače te završnog dana Fašnika u utorak 17. veljače naplata trajati samo do 15 sati.