Početna Izbor Enrique Iglesias dolazi u Zagreb

Enrique Iglesias dolazi u Zagreb

Latino lover i svjetska zvijezda, Enrique Iglesias u Hrvatsku dolazi za točno 2 mjeseca. Još od prosinca, kada je koncert najavljen, obožavateljice broje dane.

Ovaj pjevač i humanitarac u Hrvatskoj uživa status prave zvijezde, pa ne čudi da je već prodano 10.000 ulaznica. Osim što nastupa na Majčin dan, 8. svibnja slavi i 40. rođendan pa će ovaj koncert ujedno biti i jedna velika rođendanska zabava za sve posjetitelje

Nakon intervjua u kojem je naglasio svoj dolazak u Hrvatsku, te nam nije htio otkriti ime djevojke s kojom se družio za svog boravka ovdje, otkrili smo i da planira u Hrvatskoj ostati duže od nekoliko dana.

12313978_1709955052559287_2457378962299312821_n

Svjetska latino zvijezda, Enrique Iglesias, u Zagreb dolazi u sklopu svoje svjetske turneje “SEX and LOVE”. Ovaj Latino lover, s prodajom preko 100 milijuna albuma, milijuna obožavatelja diljem svijeta, preko milijardu pregleda samo jedne pjesme na You Tubeu ‘Bailando”, u Zagrebu će prirediti pravi show.  Hrvatskoj će publici, 8. svibnja predstaviti svoje najveće hitove poput“Bailando”,“Noche Y De Dia”,“Turn the night up”, ”“Tonight”,“I like it”,“Do you know”,“Not in love”,“Bailamos”,“Ring my bells”,“Hero”, i mnogo drugih.

Njegovi hitovi su više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je sa mnogim svjetskim glazbenicima, ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama.

Zagrebački koncert će impresionirati na samo koncertom već i vrhunskom produkcijom.

Ulaznice za ovaj spektakl godine prodaju se u sistemu Eventim I na svim prodajnim mjestima Eventima, a cijene se kreću od 219 do 459 kn.

Enrique Inglesias, “SEX and LOVE” – 8. Svibnja 2016. u  Areni Zagreb, 20:00 h.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here