Freddie Mercury jedna je od najvećih rock-legendi. Jedina stvar koja je fascinantnija od njihove glazbe je njegova priča. Refrene pjesama ‘We Will Rock You’, ‘We Are the Champions’, te  ‘Bohemian Rhapsody’ znaju mnogi ljubitelji rocka, ali i oni šire jer su to pjesme koje su postale fenomen pop kulture i neizostavni su dio svjetske rock antologije. Brojni fanovi odbrojavaju dane do početka prikazivanja jednog od najiščekivanijeg filma godine – Bohemian Rhapsody. Epska je to priča o legendarnom bendu i njegovoj pjevačkoj legendi Freddieju Mercuryju – čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena. Blitz-CineStar se tom prilikom našao na prestižnoj limitiranoj listi kina koje će ekskluzivno, putem satelitskog prijenosa, uživo prenositi događaje sa svjetske premijere filma u Londonu. Kako bi svojim vjernim posjetiteljima omogućili da budu dio tog izuzetnog glazbenog događaja, CineStar je odabrao Kaptol Boutique Cinema kao jedino kino u Hrvatskoj u kojem će obožavatelji ovog rock sastava moći pogledati film u isto vrijeme kada se održava i svjetska premijera, a prije samog filma će moći uživo pratiti dolazak filmske ekipe te svjetskih glazbenih zvijezda na crveni tepih. Program powered by Mastercard u Kaptol Boutique Cinema započinje u utorak 23.listopada od 19:45 sati s pjenušcem dobrodošlice i glazbeno-scenskim iznenađenjima za zagrijavanje atmosfere uoči premijere filma. Film Bohemian Rhapsody slavi glazbu i nastavlja ostavštinu grupe Queen i kazuje novoj generaciji tko je bio Freddie. Prikazuje njegovo djetinjstvo u Zanzibaru, njegov dolazak u London, predrasude s kojima se borio tijekom odrastanja, njegovu sramežljivost i nesigurnost u vlastiti izgled, borbe na različitim frontama, njegovu briljantnost kao tekstopisca i glazbenika, pronalazak nove obitelji u bendu, njegove nezaboravne nastupe – sve to uokvireno stvaranjem zvuka koji je u to vrijeme bio inovativan i revolucionaran. Razdoblje od 1970. do 1985. čini se kao najvažnije u priči o Freddiju i grupi Queen, a završava trijumfom koncerta Live Aid.
Rami Malek (Freddie Mercury) and Gwilym Lee (Brian May) star in Twentieth Century Fox’s BOHEMIAN RHAPSODY. Photo Credit: Alex Bailey.
Dobitniku nagrade Emmy, Ramiju Maleku, pripala je čast uskočiti u Freddijeve cipele. Malek je veliki obožavatelj njegove glazbe i bio je oduševljen što ima priliku saznati više o ovoj glazbenoj ikoni, dok se uz njega u filmu pojavljuju Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joe Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Allen Leech i Aaron McCusker. Posebno je važno istaknuti da su Brian May i Roger Taylor bili dio tima tijekom cijelog kreativnog procesa i njihovo sudjelovanje je osiguralo da film ostane vjeran povijesti. Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj se mogu kupiti na blagajnama Kaptol Boutique Cinema  ili online na: http://bit.ly/BohemianRhapsodyKaptolUlaznice Film u distribuciji Blitza u ostalim CineStar kinima počinje s prikazivanjem pretpremijerno 26. listopada, za koje su ulaznice u prodaji i za sva ostala CineStar kina  na: http://bit.ly/BohemianRhapsodyCineStar