Prvi r

Prvi dan školske godine uz same školarce, a posebno prvašiće, ostat će u pamćenju i vozačima koji su danas u jutarnjim satima prolazili pokraj osnovne škole Jure Kaštelana u Zagrebu. Ekipa Prvog radija, predvođena voditeljicom Antonijom Blaće, uz pomoć policajaca zaustavljala je savjesne vozače te ih dodatno upozoravala na pojačani oprez u prometu.

Svi vozači koji su se pridržavali propisa i propuštali školarce preko pješačkog prijelaza bili su zaustavljeni i nagrađeni majicama s prigodnim natpisima. Navedenim projektom cilj je bio upozoriti sve vozače na novi početak školske godine i velik broj školarac koji su od danas jedan od sudionika u prometu.

“Apeliram na sve roditelje, u prvom redu vozače, da poštuju ograničenja brzine od 40 kilometara na sat i ne parkiraju nepropisno”, tom je prigodom naglasio Viktor Forjan iz odjela za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave zagrebačke.

Nakon samih vozača, na red su došli i prvašići kojima su Antonija Blaće i ekipa s Prvog radija poklonili novu školsku opremu, u čijoj je nabavi pripomoglo Croatia osiguranje kao partnera samog projekta. Svim prvašićima još je jednom naglašeno koliko je važno biti oprezan u prometu, nakon čega je uslijedilo zajedničko druženje popraćeno fotografiranjem sa svim sudionicima akcije.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here