Foto:PRESSOstala su svega dva dana do velikog koncerta Josipe Lisac u pulskoj Areni i pripreme za ovaj izniman glazbeni događaj ulaze u posljednju fazu.

Kompletna oprema počinje se unositi u Arenu večeras u 23:30 kako bi pozornica bila spremna do tonske probe u petak navečer.

Vrata Arene za publiku koncerta otvorit će se u subotu u 20:00. Josipa i bend na scenu izlaze oko 21:00 i započinju nastup koji će trajati minimalno dva i pol sata. Program kojeg je Josipa pažljivo pripremala sadržavat će, uz fokus na “Dnevnik jedne ljubavi”, i nekoliko skladbi koje nisu već dugo izvođene, a u jednoj od njih na velikom koncertnom klaviru gostovat će naš priznati pijanist Matej Meštrović. Osim glazbe važan dio koncerta činit će i nekoliko kratkih filmova iz bogate Josipine karijere s naglaskom na “Dnevnik” te vječnu, insipirajuću ljubav Josipe i Karla Metikoša.

Ulaznica koncert još ima u prodaji i moći će se, osim na dosadašnjim službenim prodajnim mjestima, kupiti u subotu na blagajni ispred Arene od 12 sati.

Cijene ulaznica su sljedeće i neće se mijenjati do koncerta:
• Loža: 190 kn
• VIP parter sjedenje: 150 kn
• Parter sjedenje: 120 kn
• Tribina – slobodno sjedenje: 100 kn

Na svim koncertnim nastupima Josipu Lisac zastupa LAA.