❤. Jeste ga nakeljili ovih dana na Face? Super, jer time ste spasili jedan život. Ne, ozbiljno. Mali patuljak, isti onaj koji umire od raka pluća zbog odbačenih opušaka, sad si je opipao srčeko i sisicu i napipao kvržicu!

Daleko od toga da se nije zbog tog srčeka o raku pisalo u novinama. Da da, pokoja novinarka je to spomenula u vijestima, a tu i tamo neki je novinar bez crvenila na licu ispitivao nevine (i ne više tako nevine) prolaznice kad su posljednji puta bile na mamografiji.

E, drage moje, žalosno je da moja baba od 70 i kusur koja misli da je mamografija disciplina pisanja grafitnom olovkom ili neko okupljalište mama u vrtiću, otišla. Je. Jer žena koja ne zna zbrojiti 78 i 89 bez da piše jedan, pamti tri, ide na pregled. Ne treba joj srčeko na plotu! Žena koja ide u POLUkliniku, ide na pregled redovitije od tvoje menge.

Ide baba, svake godine. I živa je. Nadživjet će i mene, plus – neće mi pišati po grobu jer ni inkontinencija je ne muči.

A ti? Ti i dalje kelji superjebenoinspirativne statuse, citiraj Andrića i Balaševića. Draga moja, budi ti samo dalje Milo dijete i nemoj tražiti kvržice po sisama.

Kvržice su ti kao i minus u banci.

  • Ignoriraš – ali je tu.
  • Ne radiš ništa – raste i prijeti.
  • Poželiš ga se riješiti – neka žena je u redu ispred tebe.
  • Na tebi je da biraš – pretvoriti minus u plus ili i dalje biti glupa.

Tvoja prgava, ne kvrgava Frendica

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here