Početna Video Drugačije Valentinovo: Radionica partnerske komunikacije kroz pokret

Drugačije Valentinovo: Radionica partnerske komunikacije kroz pokret

Izgleda li vaš dan poput dana para iz videa? Zaljubljeni ste? Želite se još više zbližiti s partnerom? Želite posvetiti više vremena jedno drugome jer vas inače ometaju obaveze? Htjeli biste da vas ne smetaju sitnice i da se manje svađate? Nedostaje vam komunikacija? Želite zajedno biti aktivniji?

Danas predstavljamo radionicu koju organizira Aikido društvo Zagreb 14. veljače od 11 do 14 sati u Kući aikida, Koturaška 1.

Što će se raditi na radionici?

Budući da je aikido nenasilna vještina čiji je temeljni cilj situaciju sukoba pretvoriti u situaciju harmonije, mira i ljubavi, idealan je za one koji žele produbiti svoj odnos i svoju komunikaciju. Ponekad verbalno učinimo još veću štetu, dok se neverbalno savršeno razumijemo, stoga u aikidu komuniciramo bez riječi, kroz pokret u tehnikama i nastojimo pronaći sklad u sebi i oko sebe.

plakat2

Prestanimo se boriti i tu energiju usmjerimo tamo gdje nam nedostaje ljubavi. Jeste li znali da je sveti Valentin bio zagovornik mirnog rješenja sukoba? Baš je zato Valentinovo idealan dan da vam pokažemo kako to učiniti na našem treningu. Drugačije Valentinovo, drugačiji život!

Radionica je prvenstveno namijenjena osobama koje se još nisu susrele s aikidom.

Više o radionici i prijavi: http://aikidozg.com/obavijesti/pridi-blize-da-te-jace-volim-valentinovo-u-kuci-aikida-6569

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here