U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

Gavroprom d.o.o. zapošljava na poziciji Komercijalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla se nalazi obavljanje komercijalnih poslova (upiti, ponude, narudžbe) te kontaktiranje s kupcima i dobavljačima. Poslodavac će vam pružiti dinamično radno okruženje i stimulativna primanja. Prijaviti se možete do 17.11.2023. na linku.

AMP d.o.o. zapošljava Operatera na stroju za flexo tisak (m/ž). Nude radni odnos na puno radno vrijeme. Mjesto rada je Brezje, a prijave se zaprimaju putem brze prijave do 16.11.2023.

PLIVA Hrvatska j.d.o.o. zapošljava Skladišnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Savski Marof. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću, dodatne novčane nagrade, pogodnosti za roditelje i buduće roditelje te još mnoge druge pogodnosti koje možete pronaći na linku. Možete se prijaviti do 15.11.2023.                                                      

Manpower zapošljava Radnika sitotiskara (m/ž). Mjesto rada je Sveta Helena. Glavni zadaci ove pozicije uključuju pripremu materijala-tiskovne podloge, sitotiskarskog stroja i boje sušnje otiska. Poslodavac nudi stimulativna primanja, mogućnost napredovanja te isplatu božićnice. Prijaviti se možete na linku do 01.12.2023.

Novi Način d.o.o. zapošljava na poziciji Suradnik na izradi projekata konstrukcije – pripravnik (m/ž). U opisu posla se nalazi izrada nacrta armature i oplate za hrvatsko i europsko tržište. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i fleksibilno radno vrijeme. Mjesto rada je Zagreb – Sesvete. Prijaviti se možete putem brze prijave do 14.11.2023.                                                                                                                                                                   

CP Power Technique d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodaje (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla se nalazi terenska prodaja i tehničko savjetovanje kupaca na dnevnoj bazi. Poslodavac omogućava inicijalnu obuku, službeni automobil te službeni mobilni telefon i laptop. Možete se prijaviti putem linka do 16.11.2023.

 

Studenac d.o.o. traži IT sistem inženjera (m/ž). Opis posla je svakodnevno praćenje i nadgledanje rada sustava, optimizacija i automatizacija procesa. Novom djelatniku nude pogodnosti kao što su božićnica, uskrsnica, pokloni za djecu, jubilarne i druge nagrade. Mjesto rada je Zagreb ili Omiš. Prijaviti se možete na linku do 16.11.2023.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. zapošljava Analitičara kvalitete (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu. U opisu posla se nalazi razvoj mjernih metoda i realizacija poslova ispitivanja komponenata, proizvoda i sredstava rada, sistemska i periodična ispitivanja te kalibracije kontrolne i mjerne opreme. Nude fleksibilno radno vrijeme i dodatne pogodnosti definirane internim aktima. Prijaviti se možete do 13.11.2023. kroz brzu prijavu.

TŽV Gredelj d.o.o. zapošljava Asistenta ureda generalnog direktora (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 24.11.2023. U opisu posla se nalaze administrativno-financijski poslovi i poslovna korespondencija za potrebe direktora. Poslodavac nudi subvencionirana prehrana, rad u dinamičnom okruženju te ugovor na neodređeno uz probni rad. Prijavite se putem brze prijave.

Kopack d.o.o. traži Glodača (m/ž). Poslodavac nudi plaću prema dogovoru te plaćene troškove prijevoza na posao. Radi se puno radno vrijeme u jednoj smjeni uz neradne vikende. Mjesto rada je Rugvica, a prijaviti se možete putem linka do 14.11.2023.

Portal posao.hr ima pregršt zanimljivih radnih mjesta u ponudi! Razgledajte na web-stranicama!