Tijekom mjeseca studenog, poznatog i pod nazivom Movember, popularni zagrebački Medvjedi iz KHL Medveščak, nisu samo pustili brkove, već su udružili snage s BIPOM i zajednički su se uključili u humanitarnu akciju  čiji je cilj potaknuti BIPINE kupce i vjerne posjetitelje i navijače Medvjeda na podizanje i jačanje svijesti o muškom zdravlju.

Tijekom cijelog mjeseca studenog u svim BIPA drogerijama u Hrvatskoj u tijeku je humanitarna prodaja muških i ženskih majica s obilježjem KHL Medveščak, a dio prihoda od njihove prodaje namijenjen je Hrvatskoj ligi protiv raka prostate.

page

Sa zanimljivim i prigodnim natpisom, majice su dostupne i u muškoj i u ženskoj verziji u više veličina (M, L i XL) po cijeni od 39,90 kn. Od svake prodane majice jedan medvjed, tj. 5 kn namijenjen je borbi protiv raka prostate. Stoga, zabrijte na brkove i donirajte svog medvjeda za Movember!

Inače, nije tajna da Medvjedi često  „zalutaju“ u BIPU kako bi obavili kupovinu potrebnih kozmetičkih potrepština i proizvoda.  Osim humanitarne prodaje majica, BIPA obilježava Movember i niz ostalih prigodnih akcija i pogodnosti kupnje. Tako svakog kupca, koji tijekom studenog 2016. ostvari u BIPI kupnju iznad 100,00 kn na označene proizvode, čeka posebna poklon kutijom s voucherom za 2 gratis ulaznice za Medveščakove utakmice.

Sve  novosti o Movembru u BIPI dostupne su  i na društvenim mrežama BIPA Hrvatska putem hashtaga #bipamovembear .