Dugo očekivani koncerti Parnog Valjka u Domovima sportova, maloj i velikoj dvorani, 18. i 19. prosinca, konačno su tu! Već sutra Parni Valjak zasvirat će “bez struje“ pred prepunom malom dvoranom, a kako bi oba dana atmosfera u Domovima sportova bila samo slavljenička, organizatori prenose nekoliko korisnih informacija.

Oba koncerta, akustični i električni, počet će u 20 sati. Vrata Doma sportova za posjetitelje oba dana otvaraju se u 19 sati i, kako se očekuje velika gužva, posjetiteljima se savjetuje da dođu na vrijeme. Također, zbog pojačanih mjera sigurnosti i detaljnih kontrola na ulazima u dvorane, a sve u svrhu sigurnosti svih posjetitelja koncerata, moguće su gužve na ulazima – zbog toga organizatori mole za razumijevanje i još jednom pozivaju sve posjetitelje da na koncerte dođu na vrijeme.

Oba dana u dvorane neće biti dozvoljeno unošenje boca, limenki, kišobrana te pirotehničkih i eksplozivnih sredstava i svih drugih predmeta koji mogu ugroziti sigurnost posjetitelja.

Sjedenje i stajanje na akustičnom i električnom koncertu je slobodno pa, još jednom, dođite na vrijeme i zauzmite svoje mjesto!

Slavljeničke ultimativke, mala i velika dvorana Doma sportova, Parni Valjka i njihov grad, njihova publika, provjerena su kombinacija za vrhunske koncerte i nezaboravne večeri. Uz nestrpljenje, vidimo se u Domovima sportova, uskoro!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here