Najveći koncert karijere Damira Urbana i njegove Četvorke 21. veljače dobio je svoju službenu satnicu.

Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se u 20 sati, a prva na scenu stupa Milica Šerbedžija u 20:40. Nakon Milice, u 21 sat, svoje gostovanje započinje Lovely Quinces, a Damir Urban, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman na pozornicu izlaze u 21:45. Zbog sjajnih gošći i očekivane ogromne gužve posjetiteljima se preporuča raniji dolazak u dvoranu.

Koncert u Domu sportova obuhvaćat će sve faze Urbanove karijere, od mitskih Laufera preko antologijskih albuma “Otrovna kiša” i “Žena dijete” do posljednjih diskografskih izdanja zaključenih s aktualnim “Mamutom“, jednim od najboljih albuma 2014. godine.

Točna set lista, kao i konačna lista gostiju još je u pripremi, a u tijeku je snimanje kratkih filmova koji će popratiti određene pjesme. I glazbenom i vizualnom djelu Urban i ekipa pristupili su jako studiozno ističući da će “na kraju svatko dobiti upravo ono po što je došao“.

Začuđujuče, subotnji koncert bit će prvi solo nastup Urban&4 benda u Domu sportova. Osim Milice i Lovely Quinces čast da podijeli scenu s Urbanom pripala je i zagrebačkom zboru Mozartine koje će, osim zajedničkog single “Glas Jeka” izvesti i tri sjajne pjesme iz različitih faza Urbanove karijere – “Svijet za nas“, “Astronaut” i “Priđi mi bliže“.

Cijena ulaznice je 70 kuna, osim na dan koncerta kada iznosi 90kn, a mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Dancing Bear Shopu (Gundulićeva 7), Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7), Aquarius CD Shopu (Varšavska 13) te Eventimovim prodajnim mjestima i na stranici www.eventim.hr