Proslavite Novu u Zagrebu uz jedan od najpoznatijih svjetskih glazbenih labela i klupskih večeri – Defected i zakoračite u 2019. godinu pod zvjezdanim nebom uz genijalne zvukove house glazbe.

Čekamo vas na najpoznatijem zagrebačkom adventskom događanju – Fuliranju. Nakon odlične godine u Hrvatskoj i na Ibizi, po prvi put na zagrebački Strossmayerov trg dovodimo Defected, jedan od najpoznatijih svjetskih brandova house glazbe.

Odličan line-up predvodi Todd Terry, američki producent nominiran za nagradu Grammy, pravi mag za classic disco Chicago sound s elementima hip-hopa. Todd je jedna od najcjenjenijih figura u plesnoj glazbi, a nastavlja istraživati nove teritorije kao producent s gotovo dva desetljeća dominacije na plesnom podiju. Njegovi miksevi uključuju imena poput SNAP i Annie Lennox, George Michael i Björk. Već poznato ime sjajnih Defected događanja će nas i uvesti u Novu 2019.

Tu je i DJ i producent Andy Daniell, čije je ime već 14 godina uklesano u elektro scenu. Postao je jedan od najmlađih rezidenata Defecteda, puštao je glazbu u kultnom londonskom klubu Ministry od Sound, a sinonim je za techno, tech trance, electro i progressive house.

Svoju glazbenu viziju donosi i PEZNT, hrvatski house dvojac svjetskog kalibra. Vlasnici su najprodavanije pjesme “Burek” na svjetski poznatom Traxsource servisu. Međunarodnu karijeru grade brojnim izdanjima, među ostalima i za Defected Records, a uskoro izlazi i ono za Dirtybird Records, ovogodišnju najbolju glazbenu etiketu u SAD-u.

PEZNT

S više od sto izdanja za imena poput Defected, Strictly Rhythm ili Ministry Of Sound, domaće ime Blacksoul svoje viđenje house glazbe promovira i kroz vlastiti međunarodno priznati label Blacksoul Music. PEZNT i Blacksoul su dio Defected Croatia festivalske obitelji od početka, a sada će im se pridružiti i na proslavi Nove godine.

Posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva osim odlične glazbe, očekuje i hedonističko carstvo uz tridesetak vodećih hrvatskih restorana, vrhunskih barova, službeni craft pivovare The Garden Brewery i obilje zabave.

BLACKSOUL

Svjetski poznati house brand svoju ljetnu bazu u Hrvatskoj ima u Tisnom na Defected Croatia festivalu, a sljedećeg ljeta je na rasporedu od 8. do 13. kolovoza. Po prvi puta Defected dolazi u Zagreb i uvodi nas u Novu godinu punu house hedonizma.

Defected sa zagrijavanjem počinje 31.12. u 18 sati, a proslava Nove traje do ranih jutarnjih sati. Ulaz na događanje je besplatan. Facebook event: https://www.facebook.com/events/261479464566440/