dm ženska utrka koja se održava u subotu 10. lipnja ove se godine seli na Jarun. Bogati popratni program, uključujući i koncert grupe Positivo, održat će se na livadi između ulaza Hrgovići i Hrvatskog sokola s početkom u 17:00 sati.

Na već tradicionalnoj 6. dm ženskoj utrci očekuje se više od 5.000 sudionica i malih sudionika koji će trčati u jednoj od tri utrke: natjecateljskoj ili rekreativnoj dm ženskoj utrci ili pak u dm babybonus utrci namijenjenoj djeci od tri do šest godina.

Program dm ženske utrke:

17:00 h početak programa, okupljanje i akreditacija;

18:30 h start: dm babybonus utrka (300 m);

19:00 h start: dm ženska rekreacijska utrka (cca 2.700 m);

19:45 h start: dm ženska natjecateljska utrka (cca 6.500 m);

20:30 h dodjela nagrada

21:00 h koncert grupe Positivo.

Sve trkačice i trkače očekuju vrijedni pokloni, a deset najbržih u natjecateljskoj utrci osvojit će poklon pakete, besplatno vježbanje u fitness centru te RunningGate tenisice i majice za trčanje. Najbržu trkačicu dm će nagraditi s 3.000 kuna na dm darovnoj kartici, a drugoplasirana i trećeplasirana osvojit će 2.000 kuna, odnosno 1.000 kuna na dm darovnoj kartici.

Tijekom obiteljsko-rekreativnog druženja, sudionice, navijači i posjetitelji moći će obaviti besplatni dermatološki pregled te okušati sreću u nagradnim igrama, dok najmlađe čeka igra u zabavnom parku. Energiju za trčanje osigurat će jela pripremljena od organskih dmBio proizvoda, a na dobru atmosferu pazit će voditelji Tamara Loos i Saša Lozar.

babybonus utrka 2016. godina

Za sudjelovanje na utrkama moguće se prijaviti do 10. lipnja putem terminala u prodavaonicama dm-a u zamjenu za 50 bodova za ženske utrke, odnosno 25 bodova za babybonus utrku. Navijački dio obitelji u zamjenu za 50 bodova na terminalu može preuzeti kupon za mušku navijačku majicu. Na sam dan utrke prijave će biti moguće na štandu Europa Donne – hrvatskog foruma protiv raka dojke i to donacijom od 50 kn za ženske utrke ili 25 kuna za babybonus utrku.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here