Drugi Miss Adventure Festival za ambiciozne žene održava se od 4. do 6. lipnja 2020. u čarobnoj La Grmi i ugostit će TEDx govornike, Guinness World Record Holderse, mental coachese, profesorice i poduzetnice, te svjetske stručnjakinje iz područja poduzetništva, digitalnog marketinga, novinarstva i fotografije, a na temu Design your Life.

Osnivačica Miss Adventure Festivala, Paola Crevatini Rebsamen, ističe kako je cilj Festivala zabavna, inspirativna edukacija poduzetnica. Upravo zbog toga fokus je na holističkom pristupu poslovanju – mind, body & soul te na zajedništvu, ali i temama koje su nam itekako potrebne kako u životu tako i u poslovanju.

Miss Adventure Festival je jedinstveno događanje koje u tri dana nudi edukaciju, networking, mogućnost povezivanja sa svjetskim stručnjacima te zabavni program poput Lindt Chocolate tastinga, After partyja, ali i jedinstvene White & Gold Goddess Dinner koja je otvorena za javnost.

Program festivala

Otvorenje Festivala, u četvrtak 4. lipnja, u popularnom zagrebačkom baru ‘Roots Juice and Cocktail bar’ prilika je za upoznati se i povezati sa svim sudionicama.

U petak 5. lipnja Festival se premješta u prostor La Grme u kojoj slijedi cjelodnevno događanja pod nazivom „Empowerment“. Program počinje posebno osmišljenim programom Ane Kuhanec koji će probuditi cijelo vaše tijelo i pripremiti vas za dan prepun iznenađenja. Slijedi Miss Adventure prisega svojevrsno obećanje sudionica da će živjeti život prema svojim pravilima i podržavati jedna drugu, a što je jače od žena koje se podupiru?

U ovom Danu osnaživanja, izmjenjivat će se govornice koje će vas svojom pričom i iskustvom potaknuti da iskoristite sav svoj kreativni potencijal, prevladate strah od neuspjeha i postanete nezaustavljive u svojim poslovnim odlukama. Govornice poput Dr. Tine Lee Odinsky Zec, nagrađivane psihologinje i mentalne trenerice Ines Gaston i Guinnessove pobjednice u bicikliranju Kajse Tylen, inspirirat će vas da, bez obzira na cilj, budete odlučne u životu.

Nakon edukacija, program Festivala se nastavlja degustacijom čokolade pod pokroviteljstvom Lindta koji ovog puta iz Švicarske dovodi Stefana Bruderera, Lindt Maitre Chocolatiera koji će vam pokazati kako doista uživati u čokoladi.

Petak završava posebnom Boho White & Gold večerom u šumi La Grme koja je otvorena za sve sudionice Festivala, ali i širu publiku, uz kupnju posebne ulaznice – online. Dress code je, pogodili se, White & Gold, a ulaznica vam osigurava i Lindt Chocolate Tasting. Požurite, jer je ponuda ograničena.

Subota 6. lipnja, Dan inspiracije, namijenjena je poduzetnicama koji se bave digitalnim medijima ili su požele pokrenuti „nešto svoje“. Prvi panel rezerviran je za uspješnu, digitalnu nomatkinju Kate Bagoy i radionicu Kako vizualizirati svoj život. Slijedi nagrađivana spisateljica i svjetska putnica Anja Mutić koja je pisala za magazine poput National Geographic, BBC Travel, Washington Post i mnoge druge.

Detaljan program možete pogledati na službenoj Miss Adventure stranici i odabrati ulaznicu koja vam najbolje odgovara.

Ovaj ekskluzivni event organizira se uz podršku sponzora poput Intimine, francuske prirodne kozmetike L’Occitane i švicarske čokolade Lindt.