Deseci tisuća ljudi već je dosad posjetilo ovogodišnji Rujanfest, a on još uvijek traje. Spektakularne pozornice i poznati izvođači, ukusna hrana i piće, opuštena atmosfera, razlozi su zašto su posjetitelji jednostavno oduševljeni manifestacijom.

Sinoć se na najveću i glavnu pozornicu, Fest stage, popela uvijek nasmijana i prepuna energije, vladarica zabave – Maja Šuput. Pjevajući svoje najveće hitove, Maja je oduševila tisuće obožavatelja koji su skupa s njom pjevali i zabavljali se baš onako kako ona najbolje zna. Maja i posjećenost na njezinim nastupima najbolji su pokazatelji koliko je omiljena od strane publike i zašto je uvijek rado viđen gost na Rujanfestu, na kojem tradicionalno proslavi i nadolazeći rođendan. Nakon nje, na pozornicu se popeo miljenik (posebno ženske) publike Željko Samardžić. Kao uvijek, Zagrepčani su ga dočekali raširenih ruku i zabave nije nedostajalo.

Večeras je Fest pozornica rezervirana za Klapu Šufit, nakon koje će se na pozornicu popeti zvijezda večeri – Petar Grašokoji će održati definitivno jedan od najiščekivanijih koncerata ovogodišnjeg Rujanfesta. Istovremeno, na Open Air pozornici, publiku će dočekati Ivana Banfić i najveći CroTrash party u gradu.

I ovog, zadnjeg, vikenda Rujanfesta, posjetitelje očekuje raznolika ugostiteljska ponuda, koja se prostire na rekordnih 2.500 m2 te nudi raznolike specijalitete svih hrvatskih regija, za čiju se pripremu brinu vrhunski kuhari. Program za djecu nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pogotovo uz činjenicu da je i najveći lunapark u Hrvatskoj također našao mjesto na Rujanfestu.

Rujanfest je definitivno manifestacija koja se ne propušta i mjesto na kojem zabava, druženje i smijeh ne izostaju. Na Bundeku se može pronaći glazba za svakoga i cijena ulaznice koja je svima pristupačna. Ulaz do 18:30 sati je besplatan svaki dan, a nedjeljom cijeli dan. Cijena redovne ulaznice je 35kn, a za koncerte na Fest stage-u mogu se kupiti VIP ulaznice u sustavu Eventima: https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/rujanfest–1645/profile.html

Foto: Demjan Rožman