Mariachi Los CaballerosNakon dvotjednog odmora scena Amadeo ponovno je živnula. Najbolji mariachi sastav izvan Meksika – Mariachi Los Caballeros nastupa u četvrtak i subotu. Izvodit će poznate hitove s kojima su osvojili brojne ljubitelje ove vrste glazbe, ali i dobili priznanja kao vrhunski interpretatori.

Djeluju 13 godina i iza sebe imaju niz uspješnih nastupa te nekoliko diskografskih izdanja Za Aquarius Records snimili su album “Fiesta Mexicana”, “Colección Bailable”, a pod vlastitom izdavačkom etiketom Loco Artis, izdaju CD album “En Vivo” 2005. godine što je prava rijetkost u snimkama mariachi žive glazbe.

Nastupali su s glazbenicima poput slavnog svjetskog tenora, rođenog Meksikanca, Ramóna Vargasa, za američku TV mrežu PBS snimili su dokumentarni film “Mariachi: the Spirit of México” s čuvenim tenorom Plácidom Domingom kao producentom i naratorom. Rado se ističe i kako su 2006. godine u Hvaru priredili koncert s proslavljenom violončelisticom Monikom Leskovar, a sljedeće godine bilježe gostovanja u Beču te Barceloni, gdje se s četiri održana koncerta svrstavaju među najzapaženije sudionike tamošnjeg tradicionalnog Tjedna meksičke kulture.

Puno toga moglo bi se još izdvojiti u karijeri Mariachi Los Caballerosa ali je ipak najbolje poslušati ih uživo, pod vedrim nebom u 21 sat na sceni Amadeo u petak ili subotu.

Petak, 18.08.2011. / 21:00 / koncert / Mariachi Los Caballeros – 1×2 ulaznice
Subota, 20.08.2011. / 21:00 / koncert / Mariachi Los Caballeros – 1×2 ulaznice

[youtube CaYALienBog nolink]

[youtube ykDx-GIDwZU nolink]

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!
Online-Zagreb.hr
i scena Amadeo daruju 1×2 ulaznice za koncert Mariachi Los Caballeros u četvrtak 18. kolovoza i 1×2 ulaznice za subotu 20. kolovoza u 21 sat na sceni Amadeo, Demetrova 1.
Kako biste osvojili ulaznice potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom mariachi_18_online ili mariachi_20_online, ovisno želite li ulaznice za 18. ili 20. kolovoza te točno odgovoriti na nagradno pitanje:
Jesu li Mariachi Los Caballeros najbolji mariachi sastav izvan Meksika?
Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.
Vaše prijave primamo do 17. srpnja u 15 sati kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti ime dobitnika.
Sretno! :-)
DOBITNICI
Petak, 18.08.2011. – 1×2 ulaznice IVAN HUĐEK
Subota, 20.08.2011. – 1×2 ulaznice TATJANA POTKONJAK
Čestitamo dobitnicima i podsjećamo ih da za preuzimanje ulaznica ponesu osobnu iskaznicu kako bi na blagajni scene Amadeo njome potvrdili svoj identite.
Odgovor na nagradno pitanje glasi: da.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here