Grupa Nola, koja je pjesmama “Dio tebe” i “Osmjeh” prije desetak godina doživjela pravu eksploziju u radijskom eteru, tijekom ove godine postigla je isti, ako ne i veći uspjeh, najnovijim albumom “Iznad oblaka”.

Singlovi s albuma koji su gotovo odmah postali hitovi “Iznad oblaka”, “Zauvijek” ili “Bez tebe” Noli su priskrbili još više zaljubljenika u njihov melodiozan, ljubavni ali opet vrlo energični rock! Nakon dugo mjeseci priprema, Nola će 10. prosinca zagrebačkoj publici priuštiti koncert za pamćenje u Tvornici kulture jer su uživo nevjerojatni.

Kao poseban poklon vjernim obožavateljima, Nola je pripremila – panoramski let iznad Zagreba. Igralo se na facebook eventu „Nola vas vodi iznad oblaka” a sretnog dobitnika saznat ćemo na koncertu.

Predgrupa Noli u Tvornici je zagrebački Gin Cooler, a ovaj ljubavni i energični rock doživljaj započinje u 21 sat. Cijena ulaznice je 40 kn u pretprodaji na svim prodajnim mjestima osim u Istarskom klubu u Zagrebu gdje uz X-icu studenti mogu kupiti ulaznicu za samo 30 kn. Na dan koncerta ulaznice su 50 kn, a uz X-icu, 40 kn.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr daruje 3×2 ulaznice za Jailbreak Guns N`Roses Real Tribute 3. prosinca u Tvornici kulture.

Za sudjelovanje je potrebno da nam na mail [email protected], s naslovom poruke Nola_online, odgovorite na nagradno pitanje: Tko će biti predgrupa Noli? Nemojte zaboraviti navesti i sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela

Vaše prijave primamo do sutra 10. prosinac u 12 sati kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti imena dobitnika.

Sretno! :-)

Nola u Tvornici

DOBITNICE

Ulaznice za koncert su osvojile Renata Šišak, Petra Pejinović i Ines Vlahović. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će e-mailom.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: Gin Cooler.