Goran BarePopularni glazbenik Goran Bare obilježava 30 godina rada s koncertom u Boogaloo ove subote. Naravno s njim će biti Majke, bend kojem je do sada bio najvjerniji. Bit će to velika retrospektiva starih hitova i promocija novih, a posjetitelji portala Online-Zagreb.hr mogu ih poslušati besplatno. Darujemo 2×2 ulaznice!

Goran Bare je objavio 10 albuma, dobitnik je više diskografskih nagrada i još uvijek može na koncertima stvoriti dobru atmosferu. Nastupao je u Hrvatskoj u regiji, uglavnom u zemljama bivše Jugoslavije. Koncert u Boogaloo bit će podijeljen u nekoliko setova – od samih njegovih početaka do Majki. Bit će tu i Bare solo i  posebna poslastica – nove pjesme s albuma koji upravo snima. Riječ je o skladbama Život je osjećaj, Ja nisam tvoj, Pozovi me u noć i Moja je ljubav.

Lekcija iz pravog rock’n rolla očekuje vas dakle 29. svibnja u 21 sat pa bacite se na posao i registrirajte na Online-Zagreb.hr.

[youtube ftbYzhpq1oY nolink]

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-zagreb.hr poklanja vam 2×2 ulaznicu za koncert Gorana Barea i Majki 29. svibnja u 21 sat u Boogaloo.

Kako biste osvojili ulaznice, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom  Goran Bare_online, te upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 28. svibnja u 13 sati kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! :-)